donderdag 3 oktober 2019

Verslag dag 4

Wat vliegt de tijd snel ... ondertussen zijn we al aan onze laatste avond hier op zeeklassen gekomen. Het was weer een drukke, goed gevulde dag en volgens een aantal kinderen één van de leukste dagen hier. Hieronder alvast ons verslag ...


Vanmorgen werden we iets vroeger aan de ontbijttafel verwacht omdat we eerst nog een tramrit naar Oostduinkerke Bad en een fikse wandeling voor de boeg hadden. We werden immers om 10 uur stipt in het visserijmuseum verwacht. Daar splitsten we ons op in 2 groepen ( L5 en L6 ). Terwijl de ene groep de fotozoektocht deed, kreeg de andere groep een workshop knopen maken. Daarna werd er gewisseld.









Foto's L6




























Foto's L5






























Picknicken deden we op de Witte Burg, een éénentwintig meter hoge stuifduin. De steile zandhellingen waren ideaal om ons eens lekker uit te leven.














Na de middag reden we dan met de tram naar Nieuwpoort Bad om er krabben te gaan vangen op de pier onder leiding van 2 gidsen. We hadden geluk want de vangst was groot.

Foto's L6





















Foto's L5




















Rond 17 uur begonnen we dan aan onze wandeling terug richting domein. Onderweg werden we verrast en opgewacht door meester Ludo die iedereen nog eens op een ijsje trakteerde. Merci, meester Ludo! Wat heeft dat weer gesmaakt!







Na het avondeten  toonden we  nog eens het beste van onszelf tijdens de ' Bonte Avond'. En zo komt er bijna een einde aan ons zeeklassenavontuur ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten